Är du vår nya utvecklare?

Vi på Svalna söker en erfaren utvecklare som vill jobba för att förändra världen! Vill du vara med och utveckla smarta innovativa tjänster som hjälper människor, företag och organisationer att mäta och minska sina utsläpp? Vill du arbeta i en stimulerande och avspänd miljö där det du utvecklar faktiskt gör skillnad?


Roll: Utvecklare
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid/Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Om Svalna
Svalna är ett forskningsbaserat greentech-bolag med bas i Göteborg och uppdragsgivare över hela Sverige. Vi utvecklar och tillhandahåller lösningar som hjälper människor, företag och organisationer att mäta och minska sitt klimatavtryck. Vår app för privatpersoner har nu drygt 18.000 användare som minskar sina utsläpp. Vårt Carbon Intelligence System™ används idag av universitet och kommuner som en integrerad del av deras klimatarbete.

Ansvarsområden
Du kommer att jobba med utveckling i en av våra två huvudtjänster, antingen vår app för privatpersoner eller vår webbtjänst för företag och organisationer. Det kan innefatta både klientapplikation, server, och koppling till olika moduler på backend såsom utsläppsmodell, bankanslutningssystem och användardatabaser. Arbetet kan inbegripa allt från systemdesign till körande produktionssystem, och sker i samarbete med designers och andra programmerare. Vi tänker oss att du får eget ansvar för större utvecklingsprojekt allteftersom det känns bekvämt. Då vi är ett litet utvecklingsteam kan du också vara med och utforma hur vi arbetar tillsammans.

Färdigheter och kvalifikationer
Det viktigaste för oss är att du själv kan tänka ut vad som är en bra lösning på ett problem, men det är meriterande om du har kunskaper inom några av dessa områden:

  • ReactJS och React Native
  • Node och TypeScript
  • Systemarkitektur
  • Webbserverkonfiguration och nätverksstandarder
  • Amazon Web Services
  • SQL/databaser
  • Statistikspråket R
  • Bokföringssystem
  • Statistik och modellering
  • Haskell

Placering
Vårt kontor ligger på Södra Larmgatan 6 i centrala Göteborg, närmaste hållplats är Grönsakstorget. Vi är såklart öppna för att du jobbar hemifrån eller på café några dagar i veckan. Det viktiga är att du trivs!

- Ok jag är intresserad, det här låter som ett drömjobb!
Toppen! Då ber vi dig skicka CV med relevant utbildning och erfarenheter, samt en kort presentation till info@svalna.se, så återkommer vi inom kort. Välkommen med din ansökan!

Om du har några frågor får du gärna kontakta David vår CEO på david.andersson@svalna.se

Allt gott,
Svalna-teamet