Svalna är en tjänst för dig som vill få koll på din klimatpåverkan och hjälp att minska den. Vi tror att omställningen mot en mer hållbar värld kommer att innebära stora förändringar av hur våra samhällen är organiserade och hur den resan ser ut vet vi inte, men vi tror att den bara kan börja med kunskap, delaktighet och engagemang.

Svalna grundades 2015 av David Andersson som forskar kring frågor om hållbar konsumtion på Chalmers. Tjänsten har utvecklats i samarbete med Göteborgs Stad med finansiellt stöd från Västra Götalandsregionen och Chalmers.
my image
my image
my image
my image

Vill du hjälpa till?

Jobba hos oss

Vi söker utvecklare som liksom vi ser alla möjligheter med Svalna och som vill göra något meningsfullt med sin kod och sin kunskap. Du kan nånting som vi tycker är coolt och vill du vara med och göra Svalna bättre är vi intresserade av dig. Maila CV och vad du skulle vara intresserad av att hjälpa till med till info@svalna.se och skriv "Developer" i subject-raden så återkommer vi.

Brinner du?

Bryr du dig om hållbarhetsfrågor och vill göra mer? Vi har en del idéer på saker vi skulle kunna göra tillsammans om vi var fler. Maila till info@svalna.se och skriv "Action" i subject-raden så återkommer vi. Jobbar du med design, film, kommunikation har vi några idéer på kul projekt som vi gärna skulle vilja prata med dig om - hör av dig!

Samarbete

Tycker du att vi gör något bra och vill stötta oss eller ser möjligheter för samarbete, ring David på telefon +46 739 54 38 51.

Vi som jobbar med Svalna

David Andersson

VD och grundare

Ross Linscott

Huvudansvarig utvecklare

Andreas Källberg

Back-end-utvecklare

Erik Nylund

Front-end-utvecklare

Agnes Ozolins

Kommunikation

Yrsa Dahlman

Samarbetsstrategi

Kontakt

Svalna AB
Södra Larmgatan 6
411 16 Göteborg
E-post: info@svalna.se
Telefon: +46 739 54 38 51
Facebook: @svalnaklimat
Instagram: @svalnaklimat